Volleybalshop

Natuurlijk heb je ook sport materialen & dames en heren sportkleding nodig om te kunnen volleyballen. Denk hierbij aan een volleybal maar ook aan netten of netpalen voor indoor of outdoor volleybal. Je kunt hieronder alles vinden wat je nodig hebt om een volledige uitrusting te hebben en zo klaar te zijn voor iedere training of wedstrijd die gaat komen.

Ballen

Er zijn tal van verschillende volleyballen te krijgen. Ook verschillen zij erg in de prijs. Zo heb je al een volleybal voor €5,00 euro maar je hebt er ook van €50,00 euro en meer. Er zijn ook verschillen qua gewicht en maat van de volleyballen. Verder bestaan er ook nog de zogenaamde 'foamballen', deze worden vaak gebruikt om te revalideren maar ook om te oefenen van de balcontrole bij werpen, stuiteren, vangen en slaan.

Beachvolleybal

In deze categorie vindt je alles terug om te kunnen beachvolleyballen. Van speciale zandsokken met extra grip tot speelveldmarkering en speciale netten voor op het strand.

Kniebeschermers

Kniebeschermers kunnen eigenlijk niet ontbreken in je uitrusting als speler. Deze zijn vooral belangrijk in de zaal maar worden ook regelmatig op het strand gebruikt. Ook hier zijn veel verschillende varianten van te krijgen. Zo bestaan er neopreen kniebeschermers met badstof aan de binnenzijde en een vulling die versterkt is met kevlar. Of je gaat voor een simpele stoffen variant.

Netten

Behalve een bal kan een net natuurlijk ook niet ontbreken. Zo kun je complete sets kopen met netten die speciaal zijn voor de 'vrije tijd'' volleyballers. Zodat je zelf thuis een net kunt spannen. Je kunt hier uiteraard ook echte wedstrijd netten vinden.

Scheids & Coach

Voor een scheidsrechter of coach zijn er natuurlijk ook accessoires te krijgen. Denk hierbij aan een fluitje maar ook een tactiek bord waarop de coach de teamstrategie kan noteren en uitleggen.

Trainingsmateriaal

De training is de belangrijkste voorbereiding op een wedstrijd. Zo kun je trainings-hesjes of riemen krijgen maar bestaan er ook oefenballen.

Veldinrichting

Wanneer je een écht veld wilt inrichten om te kunnen spelen heb je verschillende materialen nodig. Zoals een net, een of meerdere centrale palen, antennes of zelfs mobiele palen. Hier kun je alles vinden wat je nodig hebt voor je eigen professionele veld voor op je club of op een school.

Schoenen

De schoenen zijn ook erg belangrijk. Zo heb je indoor schoenen nodig die geen zwarte zolen hebben. Maar er is meer dat telt. Omdat je tijdens het volleyballen vaak springt en weer neerkomt is het van belang dat er een goede demping en vering in de zool en de hak van de schoen zit. Zodat je geen vervelende enkel blessures krijgt.