VolleybalLIFE brengt u alvast in de stemming voor een mooie zomer

Het Nederlandse volleybal wacht een fantastische zomer. Met volop hoogtepunten in de zaal én op de beach waarvan nu eens heel dichtbij huis genoten kan worden, want het aanbod van grote internationale evenementen in eigen land was nog nooit in de geschiedenis van de NeVoBo zo overweldigend groot. De nieuwe editie van Volleybal Life besteedt veel aandacht aan al dat moois en brengt u alvast in de stemming!

De Europese kampioenschappen <19 jaar zijn net achter de rug, met helaas niet zulke geweldige resultaten voor de Oranje-teams, daar in Ahoy. Maar dat is, zo duimen wij van de redactie, vast en zeker geen slecht voorteken voor de WK-kwalificatietoernooien die de seniorenteams de komende weken en maanden zullen gaan afwerken. De eindtoernooien in 2010, daar gáán we voor.

Zij hebben het druk, de internationals. De mannen keren na jaren in de kantlijn te hebben gestaan terug op het allerhoogste niveau. In de FIVB World League, met thuiswedstrijden tegen toplanden als de Verenigde Staten (de Olympisch kampioen van Peking!), China en Italië voor de boeg. En in september is er dan als toetje nog het Europees kampioenschap in Turkije. De vrouwen spelen bovendien weer mee in de World Grand Prix, waarin ze kunnen laten zien nog steeds tot de wereldtop te kunnen worden gerekend.

Met interviews met bondscoach Peter Blangé, met Oranje-speelster Caroline Wensink en met beach-goeroe Bert Goedkoop kunnen de lezers van Volleybal Life alvast in de juiste stemming komen. Want ook op het strand is sprake van een heuse primeur, in augustus strijkt het hele circus van de Swatch FIVB World Tour in ons aller Scheveningen neer. Sommige oude, maar ook enkele nieuwe gezichten. Zoals dat van algemeen directeur Marcel Sturkenboom, een oude bekende die in het volleybal terug keerde.

Al die topevenementen, Volleybal Life zal er veelal bij zijn, zal er telkens verslag van doen, zoals u al een aantal jaren van ons gewend bent. Deze editie is namelijk de 25e en bij dat jubileum willen we met een collage van de voorpagina’s even stil staan. Omdat we trots zijn op ons produkt, dat in de smaak blijkt te vallen bij de volleyballiefhebbers in Nederland én in België.

Terug naar nieuwsoverzicht