Nieuwe VolleybalLIFE is uit met Beach Special 2008!

Nu de zon weer arriveert brengt VolleybalLIFE een special over het beach seizoen 2008. Met een overzicht van alle circuits in Nederland voor spelers en publiek. Natuurlijk een kijkje in de internationale beachcircuits, de start in Australië, een vooruitblik op de Olympische Spelen met de Nederlandse toppers en een interview met de nieuwe coach Victor Anfiloff. Wat zijn we nieuwsgierig naar de komende prestaties van Reinder en Richard. En voor de abonnees van VolleybalLIFE een extraatje: in samenwerking met Free Time Promotion is het net verschenen Beach Magazine 2008 apart toegevoegd.

In de nieuwe VL volop aandacht voor boeiende ontwikkelingen in het volleybal. Ook voor de Oranjeteams gaan de internationale wedstrijden weer van start: nieuwe ronden en nieuwe kansen in de EK kwalificaties, de European League en op het wereldtoneel de komende weken en maanden. VolleybalLIFE stelt 200 gratis tickets ter beschikking aan de volleyballiefhebber voor thuiswedstrijden van Oranje. Venezuela, het land van populist Hugo Chavez, is wel aanwezig met twee teams op de Olympische Spelen. Lees hoe volleybal aan de andere kant van de wereld wordt beleefd.

Ook in ons land en in heel Europa lopen de competities op het eind, wie van onze landgenoten waren waar succesvol bij hun buitenlandse clubs? Ook de Europacups werden beslist. VolleybalLIFE brengt prachtige foto’s van deze finales. En ook brengt VL prachtige fotografie van de Nederlandse bekerfinales in Almere.

Het geheim van de middenman is een verhaal over de rol en mentale kracht van de middenspeler. Toppers Bas van der Goor, Redbad Strikwerda en Sander Olsthoorn vertellen over die hele moeilijke maar vooral mooie rol in het spel.

Voor de jeugd een uitgebreide terugblik op het Asics Open. In clubs in beeld aandacht voor Zeeland, de reserve-belgen uit Sas van Gent van Savok. Meer clubvolleybal in het verhaal over het volleybalvirus dat overslaat van generatie op generatie. Zeer herkenbaar voor de echte volleybalfamilies.

Henk Kraaijenhof is een bijzondere man in Nederland. De man achter het succes van vele topsporters. In een uitgebreid interview vertelt hij over de details van prestatieverbeteringen op het fysieke en mentale vlak. Voeding speelt daarbij een essentiële rol.

En natuurlijk nog veel meer in de nieuwe VL. De column van Vincent Ronnes en Jeroen, nieuws over Peking, ijsmassage, de nieuwe Tjemp mascotte, nieuwe en oude sponsors, media quotes, de doorstarts van clubs en verassingen en teleurstellingen die bij de sport horen.

Genoeg om heerlijk lezend van te genieten in de komende voorjaarsvakantie. Languit op de bank en als het even kan in de tuin of op vakantie. Met de nieuwe VolleybalLIFE, de 4e jaargang alweer! Wie VolleybalLIFE leest is helemaal bij met alle ontwikkelingen.

Terug naar nieuwsoverzicht